SAJKAS KOVILJ-GLOGONJ 2-0

Manje paznje zavredjuje tekma.Pijanice su se uputile u dobrom broju jer nas je bilo 40.Ali smo se bili napili pa nas je vozac izbacio 5 kilometara posle Glogonja.Onda se Mrkva popisao u pivsku bocu i dao Gokiju da popije. I Goki je popio.Posle smo razbili automobil nekom Beogradjaninu i on je pobegao niz put.Posle toga se secamo samo policijske celije…Na tekmu nismo isli.

GLOGONJ-TEKSTILAC 2-1

POBEDA VREDNA KAO TITULA!Zna se da su Odzacani nas najveci neprijatelj.U Glogonju se skupilo preko 1000 ljubitelja fudbala.Pijanica je bilo 150 i bacili su bezbroj papirnih rolni 5 dimnjaka i upalili 4 baklje posle drugog gola.A Tekstilac je poveo.Mutikasa iz Odzaka je bilo 50 ali se nisu mogli cuti.Posle tekme velika tuca na pancevackom putu i bilans je bio 3 povredjene Mutikase jedan Pijanica i dva policajca.Ova pobeda ce se dugo pamtiti.Najlepsi oprostaj od glogonjske publike!Bravo momci.

BACKA-GLOGONJ 9-2

U Backoj Palanci smo uvek bili dobre srece osim sada.Iako su Glogonjci poveli 1-0 u 1. minutu Backopalancani su nas nabusili.Na stadionu je bilo 300 ljudi a domacih navijaca nije bilo.Nas je bilo 30 ali ni to nije pomoglo Glogama da pobede ili igraju nereseno.Pretrpeli smo katastrofu.

GLOGONJ-PALIC 1-0

Sada kada je sve gotovo nas tim pobedjuje.500 gledalaca je videlo dobru utakmicu ali samo jedan gol iako su Glogonjci promasili cak 2 penala!Oko 50 Pijanica je uspelo gromoglasnim aplauzom i desetominutnim skandiranjem “Glo Glo Glogonj Na na napred” posle utakmice da dobije gajbu piva od kluba.

KABEL-GLOGONJ 2-0

U Novom Sadu ocajno lose.Kao sto smo navikli ranijim gostovanjima Novi Sad ima strsno malo publike pa ih je danas bilo 150.Pijanica je bilo 18 i isli smo sa 2 kombija.Kada smo se vracali neki klinci su nas kamenovali pa smo morali dati 2000 dinara vlasniku kombija jer je staklo bilo polomljeno.

GLOGONJ-NJEGOS 2-0

Pobeda kojoj se niko nije radovao posto smo ispali unapred.Na stadionu je bilo 600 Glogonjaca.Pijanica je bilo 75.Napravljen je i transparent “LOPOVSKA DRUZINO”.

CEMENT-GLOGONJ 1-0

Losa utakmica.U Beocinu samo 6 Pijanica.Na kraju smo se pokacili sa nekim mladicima iz Beocina pa su Goki i Tesa morali potraziti pomoc u domu zdravlja.

GLOGONJ-AIK 3-1

Odlican mec.Kisa,oluja i vetar su sprecili ljude da dodju na stadion pa je bilo jedva 58 gledalaca.Pijanica je bilo desetak i skinuli smo se goli do pojasa svi do jednog.

GLOGONJ-JEDINSTVO 0-1

Pobedise nas.Jedinstvo iz Stare Pazove je pobedilo Glogonja u Glogonju.Nas golman je u 41. minutu primio gol kroz noge.Promasili smo i penal.Gloge su razocarale 500 Glogonjaca i 100 Pijanica.Najbolji detalj se desio kada je u 83. minutu Toka iz Pijanica ubacio kokosku u teren.Hahaha

RADNICKI-GLOGONJ 0-0

Bod kao kuca!Imamo nadu za opstanak jos.Bod u gostima!Bajmocani su danas bili lak plen.Gloge su promasile jedan penal a kada je Martic bio sam ispred golmana Bajmoka prosao ga je ali kada je trebao da da gol sapleo se i pao na zemlju.Navijaci Radnickog UltrasBajmokGuard su danas dobili po picki!Na ocigled 400 Bajmocana, cetrdesetak Pijanica su ubili 30 Ultrasa Bajmoka. Na kraju je Mrkva poceo da zapisava jednog Bajmocanina koji je prosao najgore!!!

GLOGONJ-CSK 0-1

Jao ne. Izgubili smo. Sada moramo dobiti u Bajmoku ili bar bod da izvucemo sto je tesko moguce. Bilo je 30 Pijanica i jos 150 gledalaca i 5-6 navijaca iz Celareva.Slaba poseta jer je padala kisa.

SPARTAK-GLOGONJ 1-0

Poraz od konkurenta.U Subotici je bio bolji Spartak. Posto smo bili u teskom alkoholisanom stanju Goki je upao u neku rupu valjda je bio otvoren saht pa smo sa njim posli u sumu blizu stadiona Spartaka.Onda smo poslali Georgija da vidi koji je rezultat i on je rekao da ima dosta Marinaca navijaca Spartaka.Tek smo zadnjih 3,4 minuta bili na stadionu tacno nas 15 ali je tribina za goste bila zatvorena pa smo bili na glavnoj tribini.Bilo je 50 Marinaca i 300 gledalaca a posle tekme smo posli opet u sumu gde smo ostali do ranog jutra kada je dosao prevoznik po nas i on je isto bio mrtav pijan.

GLOGONJ-RADNICKI 5-1

Velicanstveno.Evropska igra u Glogonju.Atmosfera ravna derbiju.Igraci iz Sida su primili pet golova a da smo iskoristili promaseni penal isli bi kuci sa 6 golova.Oko 700 gledalaca je posle toga otislo na zabavu koja je trajala do kasno u noc.Gloge su odusevile sve svoje navijace.Na kraju je 100 Pijanica pevalo “Evroliga Evroliga”.Sa ovakvom igrom i publikom bi sigurno mogli izvuci bod protiv Leverkuzena, prokomentarisao je jedan stari Glogonjac na kraju utakmice.

KIKINDA-GLOGONJ 1-1

Fenomenalno.Bravurozno.Oko 80 Pijanica je u najmasovnijem gostovanju ove godine napravilo ludnicu iako smo svi bili u pripitom stanju.Trojica nisu mogl doci na utakmicu jer su se izgubili u Kikindi pa smo ih trazili 4 sata posle tekme.Nasli smo ih. Nasi igraci su konacno iskoristili penal posto penale ne umeju pucati. Dali smo gol u poslednjem minutu pa je oko 400 gledalaca protestovalo medju njima su najbucniji bili Vukovi od kojih smo bili brojniji na njihovom terenu.Na kraju je policija sprecila da ih ne pretucemo.Bravo Glogosi!

GLOGONJ-BRAZDAKOP 1-1

Oluja je ucinila da samo 38 gledalaca bude na stadionu.Nas je bilo 8.Zajebancija do jaja.Dobili smo 3 boce vinjaka od kluba.Popili smo sami preko 40 litara piva.Razbili smo se kao svinje.Nismo gledali tekmu pa ne mozemo nista reci o njoj.

CRVENKA-GLOGONJ 0-1

BRAVOOOOOO!Najbolji smo.Oko 150 Crvencana i 40 Pijanica je videlo veliku pobedu.Majstori.Na kraju tekme je Gligor udario motkom jednog policajca i svi smo posle toga masovno uleteli u teren i poceli de se ljubimo sa nasim igracima.Nekoliko igraca su nam poklonili kopacke.Treba reci da je Konju posle tekme udarilo auto, pa je dobio manji potres mozga ali su ga brzo pustili iz hitne pomoci i tako smo mogli srecni da idemo kuci.Sofer je 2 puta hteo na povratku da nas izbaci iz autobusa.

GLOGONJ-PROLETER 1-1 – PRVI BOD U 3.LIGI!!!

Najbolji!Uzeli smo na prvoj tekmi drugog dela bod Zrenjanincima koji nisu uspeli da osvoje pobedu koja bi im puno znacila za 2.ligu.Vidi se da nova uprava i ekipa umeju da igraju!Oko 1200 gledalaca je skupio malom banatskom derbiju.Pijanica 180 a bruka Indijanaca jer ih je bilo 20.Kada su Glogosi dali gol upaljeno je 6 baklji!!! Na kraju smo ubili jednog od indijanaca koji je dosao na nasu tribinu da bi nas podjebavao!! TAKO SE IGRA! DANAS SMO DALI GOL POSLE PUNIH 720 MINUTA IGRE A GOL IZ IGRE POSLE CAK 990 MINUTA!!!!!!!!

GLOGONJ-DINAMO PANCEVO 1-1 -PRIJATELJSKA

Glogonj je dobio nov tim i upravu sto se vidi po igri.Gloge nisu osvojile nijedan bod do sada u 17 kola tokom celog prvog dela pa ce ispasti ako ne budu agilniju.Mi ne odustajemo.BICEMO UZ GLOGONJ!

—–Jesen 2002—–

GLOGONJ-SAJKAS KOVILJ 0-3

Jos jedna katastrofa.300 gledalaca je opet bilo razocarano.Netreba komentar.

TEKSTILAC-GLOGONJ 5-0

Ovo je najgori rezultat u vecitom derbiju.Oko 1000 Odzacana se sladilo nasoj katastrofi.Sram ih bilo.Bilo je 150 Mutikasa i nas je otislo 80.Pevali smo svo vreme “Cistite dimnjake mutite kasu” i “Mutimo kasu u mamu vasu!”.Nije doslo do tuce.Sramota.Izgubili smo jos jednom katastrofalno.Sramota.Bedak.

GLOGONJ-BACKA 0-8

Gloge su primile 7 golova u prvom delu a promasile u toku tekme 2 penala.Sta da kazemo?.Nista. 250 gledalaca je po vetrovitom vremenu zvizducima ispratilo Gloge a 30 Pijanica je pevalo “Smene ostavke”

PALIC-GLOGONJ 10-0

Dok ne dodju novi igraci i uprava nema srece. 10 golova smo primili za 90 minuta.To je nenormalno keve mi!Zamislite to.Samo 2 puta su Gloge presle centar a nikada nisu usli u sesnaesterac Palica.Oko 200 gledalaca se smejalo Glogosima a nas 10 smo samo mogli da propadnemo u zemlju! Inace Marko se umalo udavio posto je skocio pre tekme u Palicko jezero i u alkoholisanom stanju u hladnoj vodi nije umeo da pliva.Jedva smo ga spasili.Na povratku smo izbacili sofera iz autobusa kod Novog Sada i Konja je uzeo sam da vozi!!!!!!!!!!!

GLOGONJ-KABEL 0-4

Opet poraz.Definitivno cemo ispasti ako nastavimo ovako!

NJEGOS-GLOGONJ 6-0

U Lovcencu je bilo zanimljivo.Bili smo mrtvi pijani i u centru smo razvalili jedan restoran.Onda nas je jurila policija i kada su nas uhvatili morali smo ici svi 27 u stanicu.Konja,Georgi i Goki su morali da leze u stanici do jutra.Mi smo dosli u 60. minutu kada je vec bilo 4-0 a nasi promasili penal.Oko 400 navijaca Lovcenca su bili nekorektni jer su nasem treneru zalepili klupu ali smo im mi uzeli neki njihov crnogorski barjak posle tekme.Bruka sta rade igraci.

GLOGONJ-CEMENT 0-4

400 Glogonjaca i 60 Pijanica su i ovog puta videli ocaj i bedu Gloga.

AIK-GLOGONJ 2-0

Jos jedan poraz.Ipak kao sto znamo nismo bili favoriti pa je bilo ocekivano.U Backoj Topoli je bilo 6 Pijanica.

JEDINSTVO-GLOGONJ 3-1

Nesto bolja igra i opet poraz u Pazovi. Medju 300 gledalaca je bilo i 30 Pijanica i navijali smo svo vreme. Jedini gol je postignut iz penala.

GLOGONJ-RADNICKI 0-2

Bajmocani su dobili ali se nece rado setiti Glogonja.Posle tekme jedan od 50 Pijanica, Mrkva, poceo da pisa sa ograde po golmanu i treneru Bajmocana!!! hahaha

CSK-GLOGONJ 3-0

10 Pijanica su imali sudar u povratku.Minibus je udario u neki kamion a steta je samo bila na srecu materijalna. U Celarevu po ocekivanju -lose

GLOGONJ-SPARTAK 1-2

Suboticani su skupili 1000 Glogonjaca na stadion.Marinci kao sto smo ocekivali nisu smeli doci a Pijanica je bilo oko 140.Glogonj je poveo u 85. minutu kada smo upalili 3 dimnjaka ali je Spartak u 88. i 90. minutu preokrenuo rezultat, a nekoliko boca je onda sa nase tribine uletelo u teren a povredjen je Konja koji se nabio na ogradu.

RADNICKI-GLOGONJ 6-1

Gloge jos jednom katastrofalne.Pijanice nisu putovale.

GLOGONJ-KIKINDA 0-1

Umalo da iznenadimo Kikindjane.Pred 1000 gledalaca Gloge su igrale dobro ali nisu imale srece.Utakmicu je obelezio incident na poluvremenu kada je nekoliko Pijanica a bilo nas je 150 poslo na tribinu gde je bilo 15 Vukova i jednog od njih izvelo van glavne tribine i isutiralo kao picku.Ovaj “ranjeni Vuk” je morao u Pancevo da mu pomognu i valjda je pusten posle 3 dana a Pijanice inicijatori incidenta nisu uhvaceni ali mi znamo ko je bio medju njima.

BRAZDAKOP-GLOGONJ 12-0

Nismo isli jer nismo imali novca a i bolje sto nismo.Valjda je vec na poluvremenu bilo 8-0.Bedak.

GLOGONJ-CRVENKA 1-3

Prva tekma u Glogonju.Nov stadion novo sve i 1200 gledalaca.200 Pijanica.Vodjstvo u 5. minutu neiskoristeni penal u 44. minutu i onda tri primljena gola u 2. delu su nas kostale neosvajanja prvih bodova.

PROLETER-GLOGONJ 5-0

Prvo kolo u Zrenjaninu.U Karadjordjevom parku oko 400 gledalaca.Indijanaca vrlo malo jedva 70 a Pijanica svega 10 ali ne na gostujucoj tribini.Los pocetak.

‘Pijanice Glogonj’, kult koji je za veoma kratko vrijeme zazivio na svim prostorima bivse Jugoslavije – ne postoji… Ova vijest je vjerovatno razocaravajuca za brojne internet korisnike koji su sa zadovoljstvom posjecivali sajt, smijali se ‘akcijama’ ‘glogonjskih navijaca’ i cjelokupnom sadrzaju sajta, o kojem je nebrojeno puta pisano u Crnoj Gori, Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, kako po raznim forumima, tako i na nekim net-portalima pa cak i u medijima…

Prava je istina da su za postojanje sajta, foruma ali i, priznacete, kreativne ideje o simpaticnoj fiktivnoj grupici iz Glogonja zasluzna dva covjeka – prvi, tvorac sajta, foruma i cjelokupnog sadrzaja – M. P. iz PODGORICE (na crnogorskim, ali i okolnim forumima i sajtovima pojavljivao se kao ‘DAVE'(danas se tim nickom sluzi niz korisnika interneta iz PG, no, znace se vec o kojem je ‘DAVE’-u rijec, ‘ULTRA_BIRZIMINIUM’ i ‘SCOTLAND’), te promoter samog sajta – M. B. iz SUBOTICE (‘miki-‘).

Sajt je nastao kao potreba da se stvori sasvim obican sajt (na divljem domenu!) sa interesantnim, intrigantnim, a nadasve duhovitim stvarima, koji ce brojne surfere makar na trenutak nasmijati, oraspoloziti i uciniti bilo kakvu promjenu nabolje… No, iskreno govoreci, citava stvar prevazisla je nasa ocekivanja – za veoma kratko vrijeme sajt je uknjizio vise od 900.000 posjeta (precizno, 932.864!!!!!!!!), a ‘Pijanice Glogonj’ cesto su bile pominjane u svakodnevnoj konverzaciji medju nemalim brojem smrtnika sa ex-jugoslovenskih prostora (pa, samo pretrazite ‘nas’ naziv na google-u )…

Kako god bilo, zahvalili bi se svima koji su tokom minulih 5 godina posjecivali nas sajt i forum, onima koji su podrzavali i sirili nas ‘kult'…

Istovremeno, iskreno se zelimo izviniti svim subjektima koji su se nasli pogodjenim nakon citanja naseg sadrzaja. Medju njima se izdvajaju:
– MZ GLOGONJ, MJESTANI GLOGONJA, FK GLOGONJ
– MJESTANI ODZAKA (‘Mutikase’, takodje, ne postoje)
– AVETI NOVI SAD (uz ‘Mutikase’, glavni rival ‘Pijanica’)

Nadamo se da neki od vas nece biti ljuti nakon saznanja da ‘Pijanice’, zapravo, ne postoje… Osnovni razlog na kojem temeljimo takav stav jeste to da smo mnoge od vas uspjeli oraspoloziti i zasmijati i uciniti da makar na tren ‘pobjegnete’ od surove realnosti…

Fudbalskom klubu ‘GLOGONJ’ zelimo sve najbolje, uz nadu da cemo se svi mi, koji smo se okupljali na ovom sajtu i forumu jednog dana zajedno sresti na tribinama ‘Glogonjborough Parka’ i bodriti ‘

PODIJELI