Forum - općenito

Sve u vezi foruma balkanski-navijaci.com
Odgovori
admin
Site Admin
Postovi:72
Pridružen/a:sri srp 05, 2017 6:01 pm
Forum - općenito

Post Postao/la admin » sri srp 05, 2017 10:30 pm

Tema za sva dešavanja i aktivnosti, kao i za diskusiju u vezi balkanski-navijaci.com foruma.

UMiners89
Postovi:71
Pridružen/a:ned stu 04, 2018 1:23 pm

Re: Forum - općenito

Post Postao/la UMiners89 » čet stu 08, 2018 9:59 pm

Forum je ponovo aktivan!
Hajde da se dogovorimo oko nekih stvari i oko foruma. ;)

PROČITATI U CIJELOSTI!!!

Ovaj forum je jedna veoma korisna stvar. Dosta toga biste SAZNALI, ČULI i VIDJELI. Samo trebamo da shvatimo malo ozbiljno ovo. :) A naravno nekada i da se našalimo. :D Moram jednostavno da napomenem, ovo je Balkan. Pljuvanja i mržnje je uvijek bilo. Internet patriota, huligana i navijača nikad više. ;) Ali hajde malo da uključimo mozak. :) Kome je cilj da pljuje nekog samo zato što je, navodim primjer, Hrvat, a ovaj drugi Srbin, ili obrnuto. Takvim osobama će se brisati komentari, a naravno i banovati ako bude bilo potrebe, jer tome nije mjesto ovdje. :)

Forum služi pre svega za iznošenje raznih mišljenja, navijačkih priča i još dosta toga.
Mislim da je ovo bolje nego da se svadjamo, raspravljamo po komentarima. Ovdje takodje možete slati slike raznih navijačkih grupa sa utakmica, koreografija, značenje te koreografije... Baš dosta toga. Bolje je nego da objavite neku sliku u komentar negdje i nadju se dve budale, pa sve svadjaju dva sata. :D

1. Imate TFIO SCENU gdje možete pisati o navijačkoj sceni Balkana i navijačkoj sceni Evrope i svijeta. Na primjer, kada odete na Balkansku scenu, imate više različitih tema, isto tako je i za navijačku scenu Evrope i svijeta. :)
2. Svaki vaš tekst pišete gde je predvidjeno o tome da se piše! Nećete o Englezima pisati gdje je predvidjeno da se piše za Ruse i Poljake. Logično. :)
3. Ovo je MNOGO, MNOGO bitna stvar. Nemojte da pišete samo da biste nešto napisali. A za neke stvari imate i privatnu poruku. Na primjer, ako nekog želite nešto da pitate, a da nije vezano ni za jednu temu. Pišite mu privatno. Nravno, ako nekog nešto interesuje, ako nešto ne zna ili mu nije jasno. Slobodno neka postavi pitanje u toj temi vezano za to, rado bismo mu odgovorili ili neko drugi umjesto nas. :D
4. Nikog nemojte da spominjete/prozivate imenom i prezimenom iz bezbjednosnih razloga. :)
5. Imate SPORT. Tu pišete vezano za transfere, pišete o rezultatima utakmica, o igračima (Ovdje ne važi prethodno pravilo :lol: :D ), o igri i još dosta toga. Trenutno u Evropi i svijetu postoji samo vezano za Ligu Šampiona, mada iskreno, sada u početku nije ni potrebno nešto više.
6. Takodje imate temu vezanu za prijedloge i sugestije u vezi rada balkanski-navijaci.com foruma. Tu ćete takodje mnogo pomoći u poboljšanju i razvijanju ovog foruma. :D
Razmislite dokle bi dogurali ako uspje ovo. ;)

Želim puno sreće i uspjeha ovom forumu.
Baš imate veliki izbor tema. :) Stvarno ne vidim razlog da ovo ne uspje. :)
Registrujte se, jednostavno je i izvolite. :D

Dobrodošli na forum Balkanski navijači. :)

Lovasic
Postovi:1
Pridružen/a:pet lis 04, 2019 8:28 am

Re: Forum - općenito

Post Postao/la Lovasic » pet lis 04, 2019 8:32 am

Bravo date mi Ban na facebooku jer sam sta? Napisao da su horde palile aute i razbijale okolo i da nije bilo nikakve sacekuse i vi mi date ban svaka vam cast.
J**** vas stranica i s**** koji ju vodi a ocito navijac sarajeva bravo

Odgovori