Navijačka scena - Bosne i Hercegovine
Tuzla je uvjek bila čista a i Zenica ako se ne varam.
Karakteristične su Živinice gdje su poslije rata uvjek bile organizovane grupe HZ i TM dok danas nisu aktivne a sve veći je broj Fukara u gradu. Živinice takođe imaju Fudbalski klub "Slaven" koji se takmiči u drugom rangu BiH i star je preko 80 godina, ali za njeg nikad niko nije organizovano navijao.
Ove grupe iz RS sto su bile aktivne prije Lidersi, Tigrovi itd. mislim da je sve neaktivno i pogaseno. Mozda neko zna nesto vise.
Karakteristične su Živinice gdje su poslije rata uvjek bile organizovane grupe HZ i TM dok danas nisu aktivne a sve veći je broj Fukara u gradu. Živinice takođe imaju Fudbalski klub "Slaven" koji se takmiči u drugom rangu BiH i star je preko 80 godina, ali za njeg nikad niko nije organizovano navijao.
Ove grupe iz RS sto su bile aktivne prije Lidersi, Tigrovi itd. mislim da je sve neaktivno i pogaseno. Mozda neko zna nesto vise.
Re: Navijačka scena - Bosne i Hercegovine
Nema podjela između Manijaka, samo neke stvari da se poklope i sve će biti na svom. Lp
GBBP
ArmaHZ je napisao/la: ↑ned stu 18, 2018 10:44 pmHORDE ZLA !marijatorcida je napisao/la: ↑ned stu 18, 2018 9:25 pmPo vama koja je najbolja navijacka skupina u BIH ?
Zadnja izmjena: Hzil1946, dana/u čet ruj 17, 2020 8:35 am, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Hzil1946, dana/u čet ruj 17, 2020 8:35 am, ukupno mijenjano 1 put.
Burazeru opsto poznata cinjenica da ti na tom jugu dobro radi trgovina i da taj jug postoji od uprave koja placa kazne koja kupuje baklje i slicno dobro poznata cinjenica je i ta da manijaci i jesu na okupu zbog jednog covijeka koliko god da je ta grupa harala i bila jedna od jacih ekipa sad je trenutno rasulo
Ko su momci koji su danas stajali na cosku blizu zapada na utakmici Zeljo siroki, bilo ih je vise nego manijaka
Da li mogu znati da li su Manijaci sa nekima kao prijatelji nez kako da kažem, npr kao sto su horde zla i ultras dynamo? Hvala
-
Manijaci definitivno kad sam bio u Sarajevu ugostili su me ko njihovogmarijatorcida je napisao/la: ↑ned stu 18, 2018 9:25 pmPo vama koja je najbolja navijacka skupina u BIH ?