Petak u Rijeci donosi treće izdanje manifestacije “Povratak na Kantridu”, koji se održava na kultnom riječkom stadionu. Utakmicom Rijeke i ljubljanske Olimpije nastavlja se tradicionalna jesenska priredba u organizaciji Kluba navijača Armada, a sve se vraća na scenu nakon godine stanke zbog pandemije COVID-a.

Meč koji se igra 8. listopada u 20 sati ima dvije mane. Prva mu je ta što se djelomično poklapa s utakmicom hrvatske reprezentacije na Cipru koja će istoga dana početi u 20.45 sati, a druga pak ta da na utakmici neće biti slovenskih navijača.

Da neće doći na Kantridu, objavili su Green Dragonsi, navijači Olimpije na stranicama svojih društvenih mreža.

S obzirom na to da naš klub u petak na Kantridi igra protiv Rijeke, a da smo na tu temu primili dosta pitanja, moramo vam reći da na praznicima neprijateljskih navijačkih skupina Green Dragonsi ne misle sudjelovati – stoji u objavi uz dodatak: Da se igra u Kranjskoj Gori, možda bi i došli…

Naime, Armadu su Slovenci podsjetili na sukob iz 2013. godine kada su Rijeka i Olimpija igrali pripremnu utakmicu u Kranjskoj Gori. Tada je tridesetak Dragonsa, pritom dobro naoružanih hladnim oružjem u zasjedi dočekalo pripadnike Armade. Neki su se Riječani nakon toga morali uputiti u bolnicu.

PODIJELI