Sigurno dosta mistična navijačka epizoda kada je Parangal otišao u goste u Beograd na poziv Pampija vodje Grobara.

Prvobitno se pričalo da je ga Pampi i grupa Grobara na kvarno napala i zatočila u omjeru 10 vs 1 iskoristivši njegovu naivnost. Neki idu toliko daleko i pričaju da ga je nakon mučenja navodno silovao Grobar Žare.

Šta god da se desi mnoge priče kruže, a istina je uvjek u sredini. Odlučili smo da vam objavimo tri izjave koje smatramo vjerodostojnim kada je u pitanju čuvena posjeta Parangala kod Grobara.

1.) Koliko san čuja, a čuja san iz prve ruke, nikakvog silovanja nije bilo. Parangal je iša sa jednim grobaron iz Splita njima u “goste”. Stali su kod njih par dana i zajebavali se. Splitski grobar koji je btw dosta aktivan na Hajduka je otiša (mislim) u Mostar na Hajduk Velež a Parangal je osta sa njima. Malo cuga, malo “druge” stvari i Parangal je okrenija na nacionalizam, ustaše ovo ono i počeja vriđat Mancea. NJima dokurčilo šta su ga ugostili a on provocira i odveli ga na grob Mancea da se pokloni. On ih odjeba a oni ga išamarali… Posli su počeli pivat bijelu lalu i napravili legendu.
Često se u navijačkom svitu to predbacuje Torcidi (iako Parangal nije bija vođa jer vođe tada nisu postojale) ali Parangal je ima srce, nije se pokorija “neprijatelju” iako su bili brojniji.

2) Evo ovako, parangal je bija običan đanki koji u stvari nikada nije ima veze sa torcidom, osim na ferijalnim putovanjima za BG, Beograd je tada bio “heroinska Meka” Parangala i torcidu ne veže apsolutno ništa osim što je jedna generacija umrla od posljedica heroina…niti manje, niti više, a sve ostalo su prazne priće. Poznam Žareta lika i uvik je bija klošar na ivici zakona niti malo pameti kao u ostalom i taj parangal opet ponavljam, taj lik nikada nije bija u jebenoj torcidi…

3)Istina jest da je totalna glupost kad glodari kažu da su silovali vođu Torcide,ali nije istina da “vođe tada nisu postojale”.Tj.postojale su,u istoj mjeri u kojoj postoje i danas.Triba prvo raščistit pojam vođe.Kod nas ne da onda nisu postojale,nego ni danas ni nikada nisu postojale vođe u smislu u kojem Srbi npr.gledaju vođe.Pogotovo cigani danas,tamo je vođa doslovno ono,Sj.Koreja jebate.Vojska.Kad kaže skoči ovi pitaju kolko visoko.Ali ako se pod pojam vođa misli na momke koji su tu stalno,koji su ajmo reć 80% rada tribine (i ulice) onda su vođe postojale i tada.Parangal pokojni to sigurno nije bija,mada je kako govore ljudi iz tog vrimena bija redovit.

PODIJELI