Prema informacijama koje dolaze iz navijačkih krugova, kao i iz belgijskih medija, sinoć se desila fer tuča (bez oružja) između 70 Bad Blue Boysa i isto toliko pristalica Genka. Boysi su bili nešto uspješniji i zadali su više nokauta Belgijancima. Tuča je prošla bez velikih tjelesnih povreda, ali dosta članova BBB je uhapšeno.

Belgijski portali prenose da je policija prekinula tuču nakon dosta nokautiranih Belgijanaca, a uhapšeno je 15 državljana Hrvatske.

Međutim, Boysi su napravili i frku na aerodromu u Puli, odnosno u “Zračnoj Luci Pula”.

Naime, protiv četvorice pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu radi prekršaja protiv narušavanja javnog reda i mira nakon što su u srijedu navečer pravili nerede u pulskoj zračnoj luci, rekli su u četvrtak ispred istarske policije.

Prema izvještaju, u srijedu oko 19:50 u pulsku zračnu luku došlo je dvadesetak navijača zagrebačkog Dinama koji su trebali otputovati u Belgiju gdje je sinoć Dinamo pobjedio u utakmici drugog kola Europa lige protiv Genka rezultatom 0:3. Terete se za nerede i ometanje javnog reda i mira.

Sve u svemu, veliki respekt za BBB!

PODIJELI