Veći broj navijača iz Teslića, članovi grupe Leaders Teslić, uhapšeno je juče u Banjoj Luci zbog napada na građane i policijske službenike, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

“Navijači iz Teslića su danas u 13:45 sati nenajavljeno došli na stadion u Omladinskoj ulici u Banjoj Luci i tom prilikom fizički napali dva građanina. Potom su prilikom odlaska sa stadiona fizički napali dva policijska službenika Policijske uprave Banja Luka i jednog policijskog službenika Jedinice žandarmerije, koji su zadobili povrede”, navodi se u jučerašnjem saopštenju.

Dva građanina i policijski službenici su zbog zadobijenih povreda zatražili ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banja Luka.

Navijači koji su uhapšeni se nalaze u službenim prostorijama Policijske uprave Banja Luka, a ostali su, kako se navodi, uz pratnju policijskih službenika napustili Banja Luku i uputili se prema Tesliću.

Hapšenje su izvršili službenici Policijske uprave Banja Luka s Jedinicom žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a.

PODIJELI