O NAMA

BALKANSKINAVIJACI.com je internet medij koji je nastao na temeljima osnovane facebook stranice Balkanski Navijaci, koja je svojim kreativnim uređivanjem i kvalitetnom promocijom sporta i navijanja, postala prepoznatljiva na širem području. Facebook stranica Balkanski navijaci je za veoma kratak period postala mjesto gdje se okupljaju svi navijaci i ljubitelji sporta. Balkanskinavijaci.com je prvi portal navijacke prirode koji promovise navijace sa podrucja bivse Jugoslavije kao i Evrope i svijeta. Naši ciljevi su ti da Vas izvještavamo novostima sa balkanske navijacke scene kao i da održimo pravi balkanski navijacki mentalitet koji se protivi svim modernim formama nogometa. Promocija zdravog razuma, sporta je samo jedan od dijelova djelovanja ovog internet medija.

Društvene mreže: Balkanskinavijaci.com na Facebooku ima 67.000+ fanova i taj broj intezivno. Na Intagramu naše aktivnosti prati 23.000 pratilaca.
Video zapisi na Youtube kanalu portala Balkanski-navijaci.com do sada su pregledani preko 1,500,000 puta, dok je broj pretplatnika iz dana u dan sve veći, trenutno ih je 4.000+.

Hvala na povjerenju