O NAMA

BALKANSKINAVIJACI.com je internet medij koji je nastao na temeljima osnovane facebook stranice Balkanski Navijaci, koja je svojim kreativnim uređivanjem i kvalitetnom promocijom sporta i navijanja, postala prepoznatljiva na širem području. Facebook stranica Balkanski navijaci je za veoma kratak period postala mjesto gdje se okupljaju svi navijaci i ljubitelji sporta. Balkanskinavijaci.com je prvi portal navijacke prirode koji promovise navijace sa podrucja bivse Jugoslavije kao i Evrope i svijeta. Naši ciljevi su ti da Vas izvještavamo novostima sa balkanske navijacke scene kao i da održimo pravi balkanski navijacki mentalitet koji se protivi svim modernim formama nogometa. Promocija zdravog razuma, sporta je samo jedan od dijelova djelovanja ovog internet medija.

Društvene mreže: Balkanskinavijaci.com na Facebooku ima 108.000+ fanova i taj broj intezivno raste. Na Intagramu naše aktivnosti prati preko 45.000 pratilaca.
Video zapisi na našem Youtube kanalu do sada su pregledani preko 1,500,000 puta, dok je broj pretplatnika iz dana u dan sve veći, trenutno ih je 5.000+.

Hvala na povjerenju