USLOVI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela balkanski-navijaci.com portala automatski prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem balkanski-navijaci.com portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti. Ni jedan dio balkanski-navijaci.com portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

AUTORSKA PRAVA

Preuzimanje sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole, podložno je tužbi. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti balkanski-navijaci.com portal na mail adresu: balkanskinavijaci123@gmail.com

USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH VIJESTI, GRAFIKONA, FOTOGRAFIJA

Nakon dozvole izdavača (balkanski-navijaci.com) vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: balkanski-navijaci.com

NA STRANICE IZVAN BALKANSKI-NAVIJACI.COM PORTALA

Balkanski-navijaci.com portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom balkanski-navijaci.com portala i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

ZABRANJENO JE:

• Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.
• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.
• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.

Balkanski-navijaci.com portal zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja.

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSJETILACA PORTALA

Balkanski-navijaci.com portal nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.

PROMJENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA

Balkanski-navijaci.com zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA

Balkanski-navijaci.com zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja balkanski-navijaci.com portala.

rascal.de | ULTRA ODJEĆA