Patrik Macek/Pixsell

Gospodin Ante Kostelić, otac ponajboljih hrvatskih sportaša svih vremena Ivice i Janice, požalio se na situaciju koja se dogodila njegovoj kćeri.

Janica Kostelić, jedna od najboljih skijašica u povijesti, postala je 2016. godine državna tajnica za sport. Navijači Hajduka su je, nezadovoljni radom nadležnih organa, napali u lipnju 2017. godine na Braču, gdje je gledala finale ženskog teniskog turnira. Tada su zbog napada pritvorena sedmorica navijača Hajduka, piše index.hr

“Nisu oni Janicu samo verbalno napadali i nisu samo zato privedeni. Janica mi je rekla tada da su ju i gurali, a nakon što je ušla u automobil, tresli su ga. To je strašno. Strašno je da to nisu svi osudili, a trebali su. Ja mislim da Janica od tada nije išla u Dalmaciju”, požalio se Ante Kostelić u razgovoru za Večernji list.

“Da paradoks bude već, ime Hajduku dao je Janičin prastric Josip Barač, zvan “profešur”, a to je lik kojeg se zacijelo sjećate iz serijala “Velo misto”. A napisao je i “Marjane, Marjane” tekst kojeg je uglazbio Josip Hatze”, dodao je Ante.

PODIJELI