Fudbalski Klubovi Dinamo i Rijeka igrali su na stadionu Maksimir utakmicu Superkupa. Hrvatski prvak i doprvak borit osvojio je prvi trofej u novoj sezoni i dobio utakmicu u svoju korist.

Uoči susreta u Zagrebu, u noći s petka na subotu diljem Rijeke osvanule su poruke protiv prvog čovjeka Rijeke i trenerovog pomoćnika. Damir Mišković i Renato Pilipović na udaru su Armade već neko vrijeme.

“Iz Lovrana poruka sad stiže, Miško znaj kraj ti je sve bliže”, “Miškoviću odlazi!”, “Odlazite iz Rijeke”, “Miškoviću odjebi!”, “Pilipoviću, pošto obraz?! Odjebi iz Rijeke cigane!!!”, “Zapamtit ćete ime Armada Rijeka”, neke su od poruka koje su osvanule na različitim dijelovima grada.

Da se zapravo radi o Armadi, govori i njihova objava tih fotografija na službenoj Facebook stranici uz poruku “Naša riječ je jasna, naša pjesma glasna! Vidimo se u Zagrebu!!”

Klub i Armada razgovaraju već mjesecima, sastaju se i pokušavaju pronaći zajednički jezik. Rezultat svega toga zasad je takav da Armada navija samo na gostujućim utakmica svog najdražeg kluba, dok na Rujevici i dalje traje bojkot. Isprva je razlog bio trener Igor Bišćan koji se navijačkoj skupini ispričao i oni su mu “oprostili”, a sada na nož uzimaju Renata Pilipovića, Bišćanovog pomoćnika.

Ali ne odustaju ni od Miškovića koji je prije utakmice u Kranjskoj Gori pozvao Armadu na ponovno ujedinjenje te istaknuo da će Rijeci bez navijača biti teško. Ovo je očito Armadin odgovor na Miškovićev, po tko zna koji već u nizu, poziv na pomirenje.

PODIJELI