Nakon nemilih dogadja iz Grčke, kada su hrvatski navijači se pojavili i tako sukobili sa domaćim ultrasima. Zabrana za gostovanja toga dana u Grčkoj je bila za Bad Blue Boyse, ali oni su ipak nekako došli dan pred utakmicu u Grčku. Zajedno sa svojom bratskom grupom iz Panathinaiakosa, krenuli su u sukob sa navijačima AEK-a. Sukob je se okončao, hapšenjem velikim brojem navijača, ali i ubistvom jednog grka, navijača AEK-a, još nije utvrdjena DNK analiza, koje ubojica navijača!

Veliki broj hrvatskih navijača je uhapšeno i nalazi se pod istragom, takodjer još se traga za vodjom Bad Blue Boysa i još 10-etak navijača, koji se kriju negdje u Grčkoj, a državu nisu mogli napustiti, tvrde policajci iz Grčke..

Širom svijeta su razne navijačke grupe stale uz Bad Blue Boyse i poslale im podršku. Bad Blue Boysi su odlučili pokrenuti akciju prikupljanja novčanih sredstava za uhapšene drugove koji se nalaze u Grčkoj. Novac će biti uglavnom za momke, tako za troškove odvjetnika. Na utakmici u Zagrebu izmedju Dinama i AEK-a, postavljene su plave kutije, sakupljeno je 28.000 eura, 26 franaka, 73 marke, 127,80 kuna.

Uplate i dalje traju , mogu se izvršiti u Bad Blue Boys Fan Shopu ili uplatom na račun :

*Opis uplate : DONACIJA GRČKA*

Podaci za uplatu :

Privredna Banka Zagreb

IBAN : HR25 2340 0091 1110 8996 5

SWIFT : PBZGHR2X

Udruga navijača Dinama, Ilica 37 Zagreb

Bad Blue Boysi pokazivaju da su na svaki mogući način uz svoje uhapšene drugove!