21.10.2017., Split - Nogometna utakmica 13. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osim usijane atmosfere na terenu, napeto je bilo i na tribinama.

Navijači Dinama su u jednom trenutku ispalili signalne rakete među publiku na zapadnoj tribini, koja inače nije poznata po ratobornosti. Nakon toga je reagirala i policija, koja je uz primjenu sile smirila situaciju u gostujućem kavezu.

A po završetku utakmice zaiskrilo je i u svečanoj loži. Kako javlja Dalmatinski portal, došlo je do sukoba između funkcionera Dinama i Hajduka. Tomislav Svetina je navodno nakon gola Henriqueza povikao „ima pravde“, a kada je Hajduk izjednačio sportski direktor Hajduka Mario Branco mu je dobacio kako bi „trebao biti pristojan kada dolazi u goste“.

Svetina je tada uhvatio Branca za ruku, a reagirao je burno i predsjednik Hajduka Ivan Kos, kojeg su morale zadržati snage reda da ne bi došlo do većeg incidenta.

 

21.10.2017., Split – Nogometna utakmica 13. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk – GNK Dinamo. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

 

 

PODIJELI