Ekipa Dinama u subotu od 17:30 otvara drugi dio polusezone kada na Maksimiru dočekuje Goricu. Situacija oko kluba je teška i mučna. Vodi se borba za prevlast u klubu, sa svih strana sijevaju optužbe, a budućnost je neizvjesna. Bad Blue Boysi su osjetili da je trenutak animirati sve navijače Dinama da dođu na utakmicu.

Naime, većina podružnica i ekipa koje čine sjevernu tribinu pozivaju na utakmicu pod šifrom “na prvoj crti”. Riječ je o djelomičnoj parafrazi dobro poznatog transparenta grupe i grafita na Branimirovoj ulici koji glasi: “Opet smo na prvoj crti, za Dinamo borit ćemo se do smrti.” U galeriji možete pogledati kako izgleda akcija Boysa, a u borbu se uključila i udruga Dinamo to smo mi.

Pristalice Dinama objavili su i priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

“Nakon duge pauze vraćamo se na Maksimir. Pozivamo ovim putem sve Bad Blue Boyse i ostale navijače Dinama da ovu utakmicu shvate najozbiljnije moguće. Pred nama je borba za obranu naslova prvaka… i prije svega borba za naš klub i njegovu budućnost!

Sjever je mjesto na kojem se jedno ne odvaja od drugog i ne sumnjamo da će navijači Dinama prepoznati važnost trenutka u kojem se sada nalazi naš klub. Dinamo neće ostati prepušten sam sebi ni na terenu ni na tribinama i igrači će do kraja ove sezone imati još i veću podršku nego do sada. Baš zbog svih događanja u i oko kluba, baš zato jer smo svjesni težine situacije u kojoj se nalazimo.

BAD BLUE BOYS”

PODIJELI