FOTO: Index.hr

Poslije imenovanja Zorana Mamića, nepravomoćno osuđenog za pljačku Dinama, šefom stručnih službi tog kluba navijači proteklih dana ostavljaju brojne poruke i transparente upućene klanu Mamić i Upravi kluba koja potpisima stoji iza njih.

Preksinoć je ispred Gradskog poglavarstva za opću upravu Grada Zagreba skupina navijača Dinama podignula transparent kojim podsjeća na nerad institucija, zakašnjele procese i davanje legitimiteta Dinamu koji krši prava svojih članova i djeluje kao privatna tvrtka, danas opterećena istragama i presudama zbog izvlačenja više od 300 milijuna kuna s računa kluba.

Pisalo se o Mamićevim malverzacijama u Dinamu i prije od strane Index.hr deset godina, ali tek nedavno je došao pogodan trenutak za njegovo procesuiranje pa se danas rješavaju krađe koje su se dogodile prije 15 godina.

Prije više od mjesec dana Udruga “Dinamo to smo mi” pozvala je gradske vlasti da usklade statut Dinama sa Zakonom o udrugama i omoguće demokratske izbore u klubu. Tada su kao odgovorne prozvali Milana Bandića, Krešimira Ladišića, Dragicu Kovačić, Natašu Bramberger i Natašu Fijuček.

PODIJELI