Svi mi pratimo navijačka deševanja ali neke nam stvari nikada neće biti jasne, a jedna takva dogodila se danas u Brazilu. Internacional i Gremio susreli su se u 11. kolu tamošnje Serie A, a dvoboj gradskih rivala na koncu je završio bez pobjednika (1-1). Domaća je momčad povela autogolom Paula Mirande, ali je za konačnih 1-1 u 71. minuti pogodio Luan. No, pažnju brazilske javnosti privukli su navijači Internacionala.

Domaći su navijači na tribinama pronašli jednog omalenog navijača koji je na sebi imao dres Gremija. Nažalost, “frajeri” od 40-50 godina na silu su skinuli dres malenom dječaku koji je cijelo vrijeme ridao suze.

I kojem ništa nije bilo jasno. Čudno, ali na tribini nije bilo dovoljno “pametnih glava” da smiri situaciju, a najagresivnija prema malenom dječaku bila je – odrasla žena!?

Dječak je plakao i tražio svoj dres natrag, a to su radili i njegovi roditelji koji su navijači Internacionala, no ni oni nisu uspjeli uvjeriti agresivne navijače da je on samo dijete i da se nepotrebno ponašati agresivno.

PODIJELI