Foto: MN Press
Foto: MN Press

Smrt Miše Tumbasa dotakla je srca mnogih, nije samo Partizan ostao bez velikog navijača, već cela navijačka scena.

Miša Tumbas je obožavao fudbal, košarku, vaterpolo, rukomet, teško je i nabrojati sportove na koje nije išao.

Po lepom ga pamte i Grobari i Delije, od njega su se oprostili Zemun i Bežanija, mnogi klubovi čije je mečeve obilazio, a pored toga, niz sportista i legendi koje se od njega opraštaju sve je duži.

Zato mnogi navijači evociraju uspomene, a nekoliko snimaka donosi prilično emotivne momente.

Kad Miša zapeva na proslavi kluba i razgali Divca

Na jednoj košarkaškoj svečanosti, sve je stalo kada je Miša uzeo mikrofon i zapevao, pa je i Vlade Divac ispratio njegov ritam. Taj snimmak je objavila jedna navijačka stranica crno-belih i podsetila kako izgleda kada se Miša lati mikrofona.

Nastup na stadionu JNA

Uz grupu JNA, Miša je napravio spektakl 16. maja 2015. godine, kada se slavila 26. titula. Za taj meč, postavljena je bina na stadionu, a Miša je još jednom zagrmeo uz mikrofon. Izazvao je erupciju oduševljenja čim se obratio južnoj tribini, pa je bendu preostalo samo da ga isprati.

Proslava rođendan

Navijači Partizana i grupa JNA su jednom prilikom rešili da Miši prirede veliko rođendansko iznenađenje.

Neočekivano su ga posetili i priredili pravi navijački štimung, a Miša je tom prilikom bio u odelu, košulji i kravati, naravno, u svojim omiljenim bojama.

Miša Tumbas čita sastav o sebi

Jednom prilikom Miša je imao tu čast da čuje sastav o sebi – jedan dečak je pisao o čoveku sa lepim plavim očima, sa belom kesom sa grbom Partizana, sa dve različite čarape, u patikama pocepanim na vrhu, ali sa velikom dušom i srcem koje je razgaljivalo hiljade Grobara.

PODIJELI