Učlanjenje u Hajduk već je krenulo u novu godinu i to nikad žešćim učlanjivanjem u klub, u kojem članovi drže četvrtinu vlasništva i pravo nadzora Uprave, koje im je prepustio većinski vlasnik Grad Split. Prošle godine Splićani su se takođe istakli sa fenomenalnim ciframa članova udruge Naš Hajduk. Cilj udruge Naš Hajduk jest da postane većinski vlasnik kluba, koji je od osamostaljenja bio u rukama politike, a i sve su učestaliji napadi na udrugu sa obrazloženjem da “ulica vodi Hajduk”.

Kako prenosi index.ba, u prvih 24 sata u okviru nove akcije u Hajduk se učlanilo više od tisuću ljudi, izvijestili su iz udruge. Nikada prije u Hajduk nije upisan četveroznamenkasti broj članova u prvom danu.

“Broj članova je rekordan, u dva dana nikada nismo upisali ovoliko članova. Kroz cijelu godinu želimo rušiti rekorde, a glavni cilj je nadmašiti broj članova iz 2018.”, kazali su u udruzi za članstvo.

Podršku učlanjivanju dali su i pripadnici Torcide koji su se simbolično okupili ispod sjeverne tribine. Zajedno su došli do Odjela za članstvo i upisali se za 2019. godinu.

PODIJELI