Ove navijacke grupe bodre tim u poslednjoj ligi ,imena za svoje grupe uglavnom uzimaju iz svoje okoline pa se ovakve grupe zovu “Ratari”, “Alasi” “Braca ludaci lebac ti jebem”,”Stocari” i tome slicno.Kao i sve ostale grupe i one imaju svoje pesme kojima pomazu timu .Ove pesme su najcesce prerade navijackih pesama iz visih liga. “Tuzno je biti navijac Poljoprivrednika ,sedeti kuci i raniti bika, pa posle slusati po kraju kako FK Mokra bara vase momke na terenu kara” Uz ovako kreativan tekst mora da ide i bubanj.

Bubnjar je po obicaju propali seoski muzicar pa do svog petog piva ,bez obzira sta navijaci pevaju, svira mars na drinu a posle petog samo povremeno osine u bubanj, cisto da bi se javio da je tu.

Zastavu nemaju, zato sto je blagajnik sve pare koje su skupljali proneveri na singl.Na gostovanja se putuje klubskim tamicem. Samo najvatrenijima je dozvoljeno da idu , to jest onima koji su najbrzi i uspeju da uskoce u tamic dok jos ima mesta u prikolici.Novi clanovi ,kao kod svih navijackih grupa prvo treba da se dokazu.Da bi to postigli moraju dva puta u toku utakmice da opsuju protivnicke igrace.Omiljena zanimacije ovakvih drupa je vitlanje sudije po terenu . Svaku utakmicu se tradicionalno juri sudija bez obzira na ishod utakmice i njegovo sudjenje.

Moze da svira i tri penala za domaci tim, navijaci ce i dalje pokuasvati da ga lincuju zato sto nije svirao korner. Najneustrasiviji zahvat ovakvih grupa je lupanje ulucnih bandera,svrljanje po okolnoj posti i slicno. A da niko ne sme da se zaze sa njima pokazuje situacija kada je par njih prebilo dezurnog alkoholicara ispred prodavnice zato sto je rekao da Joca Pizon nema pojma. Tim dogadjajem se jako dice i prepricavaju ga svuda po selu .Kada se razbesne na upravu (to se uglavnom,sasvim slicajno ,desava kada neko od velkikih klubova iz prve lige ima problema sa upravom)napiju se na terenu i razbacaju flase svuda unaokolo, doduse to rade i kada nisu besni ali sa malo manje energicnosti.

PODIJELI