Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, oglasile su se dan pred evroligaški košarkaški derbi koji pobuđuje veliko interesovanje javnosti.

Već drugi ovosezonski okršaj “večitih” igra se u hali “Aleksandar Nikolić”, domaćin je Zvezda kje je u sredu izdala saopštenje povodom dolaska navijača Partizana, a isto to su san kasnije uradili i ultrasi crveno-belih.

Saopštenje u kojem se, između ostalog, zalažu da se navijačima Partizana dozvoli da uđu sa obeležjima u halu, prenosimo u celosti.

Sutra se igra još jedan istorijski derbi, za nas prvi u Evroligi na domaćem terenu. Gostujući navijači će biti na tribinama. Kao što smo i najavili pred derbi u Areni dali smo sve od sebe da sačuvamo derbi i da gostujući navijači budu u hali. Za utakmicu u Areni, Delije su dobile ukupno 0 karata, do par sati pred utakmicu nismo znali da li ćemo moći da uđemo sa kupljenim kartama, nije nam dozvoljeno da unesemo ništa što na sebi ima obeležje kluba, dok gosti sada imaju prava da unesu sve navijačke rekvizite. Nadamo se da je prvi korak koji smo učinili zajedno sa KK Crvena Zvezda, dovoljan da sledeći put bude isto kada mi budemo gostovali i da se sačuva svetinja derbija. Derbi nije derbi bez navijača oba tima! – poruka je najvatrenijih pristalica crveno-belih.

PODIJELI