Beogradska Zvezda će imati ogromnu podršku navijača na meču protiv Salcburga koji se igra u Sredu.

Većina navijača će krenuti iz Beograda, ali očekuje se da na stadionu budu i pristalice iz inostranstva, te otuda i ne čudi što su se Delije javile saopštenjem dva dana pred revanš plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Saopštenje Delija koje je medijima dostavio portparol kluba, prenosimo u cijelosti:

Važno!!! Mole se svi zvezdaši koji će doći na ovu utakmicu da ispoštuju stvari koje su odavno već ostaljene na svakoj utakmici kada igra naš klub! Pošto se utakmica igra u Austriji i znamo da će biti dosta sveta koji dolazi možda i prvi put na utakmicu, mole se da ispoštuju dogovor o nošenju samo Zvezdinih stvari i obeležja Srbije. Nikakve majice drugih klubova ne dolaze u obzir, osim naštih bratskih (Spartak Moskva i Olimpijakos) 

– Isto se mole svi da ne nose zastave na svoju ruku i kače po stadionu, jer Sever ima uređenu ogradu i sve zastave sem tih se neće kačiti! Nemojte koristiti pirotehniku i pratite kavez u navijanju. Da ponesemo naše igrače do istorijske pobede

Inače, u prvom meču u Beogradu (0:0) nije bilo navijača zbog kazne UEFA da crveno-beli dva meča igraju pred praznim tribinama.