Danas je drugi dan prodaje ulaznica za uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka između Dinama i Young Boysa, koja se igra u utorak od 21 sat. Cijeli dan protječe u znaku velikog interesa navijača.

Prvak Hrvatske za tri dana protiv švicarskog prvaka igra za grupnu fazu LP-a, a u Zagreb je iz Berna donio odličnih 1:1.

Prodaja ulaznica počela je jučer u 10 sati i odmah su se stvorili veliki redovi. Kada su u Dinamu vidjeli gužvu i redove po velikoj vrućini, poslali su igrače predvođene Amerom Gojakom i Danijelom Zagorcem da podijele vodu navijačima koji čekaju.

Vrijeme u Zagrebu osjetno svježije i sluti na kišu, ali redovi za ulaznice su i dalje pred prodajnim mjestima na Maksimiru, piše index.hr

Cijena karte za sjever je 30 kuna, istok je 40, a zapad 60 kuna. Redovi pokazuju što navijači misle o momčadi Nenada Bjelice koja ih je na startu ove sezone osvojila borbenošću i time što Dinamo napokon sliči na ozbiljnu europsku momčad.

Sjajna igra Dinama i jako jeftine ulaznice za atraktivnu utakmicu s najvišim ulogom. Sve to rezultiralo je time da je već rasprodana cijela istočna tribina, kao i donji dio zapadne.

Ostale su samo ulaznice za zapad gore i sjever.