Oko stotinu pripadnika Armade spustilo se s brda pored Rujevice i trenutno su pred ulazom na riječki stadion, prenosi index.hr

Rijeka je na Rujevici izgubila od Hajduka i potonula još dublje u rezultatsku krizu, a pripadnici Armade uvredama su zasuli igrače nakon susreta. Pet utakmica u nizu Rijeka je bez pobjede, a trener Simon Rožman potvrdio je da prolaze kroz velike turbulencije.

Navijači Rijeke još donedavno su podržavali igrače bakljadom na treningu, a sad prijete igračima, upravi i svima koji se nađu u blizini.

Armadaši su derbi s Hajdukom pratili s brda poviše sjeverne tribine, gdje su pod velikim transparentom grupe navijali od prve minute. Nakon neuspjeha igrača na terenu protiv najžešćih rivala, potpuno su planuli.

“Igrajte, pič..ce, dobit ćete batine”, vikali su igračima nakon novog poraza (0:1)

Potom su se navijači sjurili pred ulaz u klub. Tu su tri policijske marice i puno manje policajaca nego što je navijača koji pjevaju, viču i uzvikuju prijetnje svima koji se približe.

Policija zasad uspijeva očuvati red. Novinari su tijekom incidenta ostali unutar kompleksa stadiona. POGLEDAJTE VIDEO KLIKOM OVDE.

Navijači Rijeke zaustavljali su automobile s igračima Rijeke i vikali im da krenu igrati. Policija je uspjela stvoriti prolaz i propustiti automobile. Čuvaju igrače Rijeke od bijesnih navijača.

Izdali ultimatum prije utakmice

Podsjetimo, Armada je uoči utakmice izdala ultimativno priopćenje i poručila igračima da samo pobjeda protiv Hajduka dolazi u obzir.

“S Rijekom smo prošli i najljepše i najteže trenutke, i borbe za trofeje i borbu za ostanak, europske stadione i blato HNL močvare, ali uvijek smo najviše cijenili bezrezervnu borbu za najdraži dres kao što smo uvijek i pružali bezrezervnu podršku pogotovo u trenucima kada Rijeci ne ide. Kao što se zaslužio naklon nakon krstarenja Europom, kao što se osjećao ponos nakon toga. Tako sada treba skupiti glave, pokazati karakter i kao ekipa izaći iz krize, jer opravdanja za ne ostaviti srce na terenu nema. Nećemo opravdanja, hoćemo pobjedu”, objavila je Armada uz fotografije grafita na gradskim ulicama na kojima piše “Hoćemo pobjedu”.

Nije se dogodilo.

PODIJELI