Sinoc je u Podgorici bilo usijano, napeta atmosfera koja je stvorena u medijima prethodnih dana prebacila se na tribine, a moglo bi se reci i na parket sportskog centra Moraca.

Mediji su jos jednom pokazali da su oni zapravo glavni krivac i da je njihova propaganda jedan od kljucnih razloga za nemire i nesuglasice medju nacijama na Balkanu.

Atmosferu u Podgorici najbolje mogu da opisu kosarkasi Crvene Zvezde i strucni stab jer su oni pretrpeli pravo ponizenje, a navijaci koji su bili pri samom terenu , ako ih tako mogu nazvati, su obrukali prave Varvare koji su 40 minuta goreli u kopu.

Ulazak u teren, pljuvanje igraca i gadjanje istih sa srafovima, ekserima i ostalom gradjevinskom opremom nije vidjeno odavno. Tolika mrznja odavno nije zabelezena ali i zasluzili su to “cigani” iz Beograda jer su to trenutno najveci neprijatelji Crne Gore u ovom trenutku… Na stranu cemo da stavimo to sto su ove dve grupe nekada bile prijateljske i sto su Delije pre tri nedelje uplatile novac za nepravedno zatvorenog vodju Varvara Aleksandra Caku Ivanovica.

Medjutim ostavimo ovo sve po strani jer je ovo samo misljenje jednog admina (koji nije Cigan), sinoc se u Moraci dogodio jos jedan incident kada su dva navijaca Crvene Zvezde iz Bijelog Polja uspela da se uvuku u Moracu ali na njihovu nesrecu jedan ne promisljeni potez ih je umalo kostao nekog loma kostiju, da ne kazem glave jer bi to zvucalo preterano. Naime momci su usli u Moracu i ni manje ni vise nego su otisli u blizinu kopa Varvara.

Kada je pocela utakmica oni su okacili na drustvene mreze sliku uz poruku “Podrska malobrojna, prikrivena”

Medjutim neko je od Varvara ubrzo video stori i brzinom svetlosti cela hala je napala dvojicu Delija koje je obezbedjenje na jedvite jade uspelo da izvuce sa tribine, a kasnije ih je preuzela policija koja je nastavila da ih tuce.

Na snimku se vide jos dva hrabra pripadnik MUP-a Crne Gore koji koriste priliku da jos koji put udare uhapsenog navijaca…