Pet strastvenih navijača West Hama doživotno je zabranjen dolazak na utakmice “čekičara” zbog toga što su uletili na travnjak za vrijeme domaće utakmice Premier lige protiv Burnleyja.

Također, doživotnu zabranu dolaska na utakmice West Hama dobilo je nekoliko navijača koji su na tom susretu kovanicama gađali članove klupske uprave, a jedna od njih pogodila je suvlasnika kluba Davida Sullivana, objavio je u četvrtak londonski prvoligaš.

Ulijetanje u teren se dogodilo 10. ožujka za vrijeme prvenstvene utakmice u kojoj je West Ham izgubio od Burnleyja 0:3. Pojačane sigurnosne mjere, uključujući i veći broj policajaca, bit će na snazi već na sljedećoj domaćoj utakmici, odnosno 31. ožujka kada West Ham dočekuje Southampton.

To će biti itekako bitna utakmica u borbi za opstanak. West Ham je na 17. mjestu sa 30 bodova, dok je Southampton u zoni ispadanja, na 18. mjestu, sa dva boda manje.

Postavlja se pitanje, zašto oni koji žive za ovaj klub, pa su ih emocije ponijele da udju na teren, više ga neće moći gledati? Jebo vas komercijalizovan fudbal.

U prilogu pogledajte snimke sa incidenta zbog kojeg ovi navijači više neće nikad gledati svoj klub: