Najpoznatije nogometno takmičenje u svijetu, rngleska Premier liga izmijenila je svoj kalendar kako bi dozvolila svim klubovima da do kraja sezone odigraju utakmicu pred svojim navijačima.

Navijači će u ograničenom broju smjeti na stadione od ponedjeljka 17. svibnja, što bi značilo da će uživo moći pogledati samo zadnje kolo Premier lige koje se igra 23. svibnja. Tako bi samo polovica lige odigrala utakmicu pred navijačima do kraja sezone.

Da ne bude tako, iz Premier lige su odlučili ispremiješati raspored pa je 36. kolo lige koje se trebalo odigrati 11. i 12. svibnja sada pomaknuto za vikend 15. i 16. svibnja. Pretposljednje kolo se trebalo igrati taj vikend pa je ono pomaknuto za 18. i 19. svibnja. Zbog toga će se dva kola Premier lige odigrati s navijačima, prenosi index.hr

Na stadionima će smjeti biti 10 tisuća isključivo domaćih navijača ili 25% kapaciteta stadiona, ovisno o tome koja brojka će biti manja na kojem stadionu. Gostujući navijači neće moći na utakmice, unatoč željama klubova.

PODIJELI