Foto: Pixsell / T. Miletić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ovih par dana zagrebačka navijačka grupa Bad Blue Boys pomogla je u selidbi Kliničke bolnice Dubrava, odnosno njezinoj prenamjeni u centar za prihvat najtežih pacijenata oboljelih od koronavirusa.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

“BBB-i, navijači Dinama, svojim su nesebičnim radom pomogli da u najkraćem roku pripremimo Kliničku bolnicu Dubrava Zagreb za prihvat pacijenata oboljelih od COVID-19. Ovom nesebičnom gestom još jednom je pokazana solidarnost i jedinstvo hrvatskog naroda u najtežim trenucima”, priopćili su iz Uprave KB Dubrava, koja je ranije uputila apel da hitno traži 50 dobrovoljaca za pomoć pri selidbi.

Navijačka skupina koja prati zagrebački Dinamo i dalje nastavlja s drugim humanitarnim aktivnostima te pomaže građanima u borbi protiv epidemije.

Boysi su juče pokrenuli i akciju pomaganja najugroženijim građanima Zagreba.

”Navijačka grupa Bad Blue Boys će od danas, 19.03.2020., u suradnji i uz odobrenje Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, obavljati dostavu lijekova i namirnica za najugroženije skupine građana Grada Zagreba u vrijeme krizne situacije pojave koronavirusa (COVID-19).

Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236.

BAD BLUE BOYS”, poručili su Boysi.

PODIJELI