Uprava FK Partizan odlučila je da ulaz na utakmicu protiv Proletera (19.00) bude besplatan, na takav potez čelnici su se odlučilo nakon potvrde Apelacionog suda u Beogradu da stadion u Humskoj pripada JSD Partizan.

– Povodom pravosnažne odluke Apelacionog suda u Beogradu, kojom je potvrdjeno ono što smo znali od 1989. godine, da je stadion Partizana u vlasništvu JSD Partizan, Upravni odbor FK Partizan je doneo odluku da ulaznice za predstojeći meč FK Partizan – FK Proleter za tribine stadiona Partizana, zakazan za subotu 23.02.2019. u 19h, budu besplatne – stoji u saopštenju kluba.

Ulaz na stadion Partizana će biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od srede na prodajnim mestima Tiketlajna (Ticketline).

Karte se mogu podići na prodajnom mestu u Bulevaru Milutina Milankovića 1 svakog dana do 18 časova, a u subotu do 16, kao i preko zvaničnog sajta Tiketlajna i na telefon 011/2030570.

Na dan meča, u subotu 23. februara, ulaznice je moguće podići isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10.00 časova.