Nakon večerašnjeg derbija (Zvezda 3:2 Partizan) na kojem je bilo 2 penala za Zvezdu i +15 minuta nadoknade Partizan se oglasio zvaničnim saopštenjem pred novi derbi koji sledi u sredu (24.10) u polufinalu kupa, ponovo na Marakani, večerašnji derbi sudio je isti sudija kao i prošli pre mesec dana, a iz FK Partizan su se i tada žalili na mnoge odluke i crveni karton za crno-bele.

Saopštenje Fk Partizan: -Partizan neće igrati Kup utakmicu. Sramni sudija, koji je pokrao i uništio “večiti derbi” uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Iliće već odrediti rezultat.

-Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.