Fizički sukob u kojem se nisu štedili navijači Nice kao ni gostujući navijači Kelna, bio je dovoljan razlog da se prekine utakmica Konferencijske lige koja se trebala igrati od 18:45h u Nici, utakmica je odgođena za pola sata i tek prije nekoliko minuta je počela.

Haotične scene dogodile su se danas na stadionu Allianz Riviera.

Pristalice su krenuli u međusobni obračun čim su se ugledali na tribinama. Zapalili su baklje, počeli su se gađati i onda uporno pokušavali da se domognu jedni drugih.

Moglo bi se reći da su u tome i uspjeli. Došlo je do fizičkog sukoba u kojem se nisu štedili i još se čekaju informacije o broju povrijeđenih osoba. Jedan od navijača gostiju iz Njemačke ozbiljno povrijeđen i pao je sa tribine. Trenutno je smrtno ugrožen i bore mu se za život…

Pogledajte najstravičniji detalj.

Pripadnici policije su reagovali tijekom sukoba. Morali su koristiti suzavac kako bi smirili navijače i utakmica na Allianz Rivieri je na kraju otkazana. Takođe, navijači Kelna danas su u Nici napravili pravi haos i na ulicama. Ostavili su ‘tone’ smeća zbog čega je reagirao i gradonačelnik ovog francuskog grada.

“Osuđujem skandalozno ponašanje navijača Kolna. Iskazali su manjak poštovanja prema gradu koji ih je velikodušnu ugostio. Klubu ćemo poslati račune za čišćenje i za štetu koju su učinili”, izjavio je za medije Christian Estrosi.