Hrvatski teniser Marin Čilić je do trećeg kola Australijan opena došao posle tri sata i 37 minuta igre koliko mu je bilo potrebno da pobedi Benou Pera rezutatom 6:2, 6:7, 3:6, 6:1, 7:6

Ovaj francuski teniser nije baš najbolje prihvatio poraz, a to se moglo zaključiti i prema izjavama koje je dao nakon što je izgubio od Marina. Naime, nervoznom francuskom tenisaču smetali su hrvatski navijači koji su glasno podržali Čilića, a bilo ih je, za razliku od francuskih, puno i bili su glasni.

“Čudi me da su išta čuli s tim svojim vaterpolskim kapicama. Neka se vrate u taj svoj bazen”, poručio im je frustrirani Paire.

Podsjetimo, kako je to već slučaj kod hrvatskih navijača, i ne samo u tenisu, nego i u rukometu, pa čak i u nogometu, jedan dio hrvatskih navijača voli nositi vaterpolske kapice, uglavnom iz razloga što je Hrvatska svjetska vaterpolo velesila, što će, nadajmo se, potvrditi i danas u 20:30 sati u četvrtfinalu Europskog prvenstva protiv Grčke. Da mu smetaju hrvatski navijači s vaterpolskim kapicama na glavi nervozni francuski tenisač pokazao je pri kraju meča na terenu broj 3 Melbourne Parka. U tim je trenucima gestikulirao prema hrvatskim navijačima pokazujući rukama na vaterpolske kapice. Srećom, nije mu pomoglo.

PODIJELI