Nakon duge i mukotrpne pauze dočekali smo napokon da fudbalska prvenstva startaju i po terenima našeg Balkana.

Iako na stadionima po svemu sudeći i dalje nisu otvorena vrata za publiku, uveliko se radi na tome. U Srbiji se već priča o postepenom povratku navijača, a u Bosni i Hercegovini je odobrena publika u zapadnohercegovačkoj županiji.

Nadamo se da ćemo uskoro imati priliku da deremo naša grla i dlanove, a tek vrela gostovanja koja jedva čekamo.

Danas startuje elitni fudbal u Srbiji, dok se u Hrvatskoj već “uveliko” igra najvažnija sporedna stvar na svijetu. Slovenci sutra igraju zaostalo kolo prije zvaničnog prekida pauze 10.2, dok će se u Bosni i Hercegovini sudijski zvižduk čuti tek od 27. Februara.

Crna Gora startuje u petak 19.2, a Makedonci nešto ranije od 14. Februara.

Na otvaranju Super lige Srbije imamo priliku gledati odličan duel između timova Vojvodine i TSC Bačke Topole. Vojvodina predvođena odličnim stručnjakom Lalatovićem ima pred sobom težak posao jer je Bačka Topola i ove godine svima tvrd orah, a pojačanjima u ovom prelaznom roku su najavili i borbu za vrh.

Najbolje kvote za ovaj meč pronađite na online kladionici BETWINNER, gdje je ponuda za pobjedu domaćina (1.83), dok za pobjedu gosta imamo odličnu kvotu od (4.04).Za nerješen ishod rezervisana je kvota od (3.42).

U Hrvatskoj nas čeka jako uzbudljivo kolo, a najzanimljiviji okršaj igra se na stadionu Gradski vrt gdje ekipa Osijeka dočekuje posrnuli Hajduk. Osiječani su ove godine pokazali izvjesne šanse da se bore za sami vrh, te imaju isti broj bodova kao vodeći Dinamo. Hajduk sa druge strane, mora početi skupljati bodove ako želi plasman u evropska takmičenja jer od treće pozicije na tabeli ih dijeli čak 10 bodova.

Najveću kvotu za tip 1 (2.04) možete pronaći na BETWINNER-u. Neriješen ishod iznosi kvotu od (3.24) dok je za pobjedu Splićana rezervisana kvota od ( 3.72 )

(Betwinner nudi sve načine podizanja novca, vaše isplate možete podići i preko kriptovaluta uključujući i najpopularniji bitcoin.)

PODIJELI