PHOTO: Privatna arhiva

Pristalice Partizana okupljeni pod zastvom Partizanovci, stihovima pesme grupe JNA “Dete Partizana” oprostili su se od bivšeg vođe Gorana Veličkovića Goksija.

U Sabornoj crkvi u Beogradu, tačno u podne, supruga brutalno ubijenog Veličkovića, zajedno sa prijateljima, organizovala je opelo kome je prisustvovalo nekoliko stotina navijača Partizana. Oni su nosili crne majice sa žutim natpisom na leđima: “Gore na nebu armija prava” i veliki barjak sa likom ubijenog Veličkovića.

Ova ista grupa navijača uradila je i mural posvećen Goksiju na Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice gde su danas položeni venci i zastave navijačkih grupa i zapaljene sveće.

Verni Grobari su se skandiranjem ispred Saborne crkve, a nakon toga i bakljadom na Kalemegdanu, po poslednji put oprostili od svog “saborca sa šipke.”

Na društvenim mrežama simaptizeri crno-bele boje i dalje se opraštaju od brutalno ubijenog Veličkovića, a najviše pažnje privukao je video na jutjub kanalu Partizanovci na koji je malo ko ostao ravnodušan.

Poslušajte i biće vam jasno i zašto.

PODIJELI