Beogradski Partizan igra jednu od, reklo bi se najmučnijih sezona u istoriji kluba i sigurno “najmučniju” od raspada Jugoslavije. Popularni Crno-beli vode žestoku borbu za Evropu i u poslednja tri kola imaju imperativ pobede, jer su bod ispod Čukaričkog, koji je na mestu koje vodi u Evropu.

Partizan u narednom kolu na svom terenu dočekuju Napredak iz Kruševca, koji je već u nekoliko navrata pravio probleme Partizanu u Humskoj. Zbog toga su navijači Partizana okupljeni oko stranice Grobarski treš romantizam, kao i Grupa JNA, izdali saopštenje i pozvali navijače Partizana da se u što većem broju organizuju za utakmicu koja je na programu u nedelju od 16 časova u Humskoj.

Prema saopštenju, žele da se bore protiv najnesposobije uprave u istoriji Partizna, kao i cirkus prvenstva, kako nazivaju Superligu.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Svi na JNA u nedelju- suprostavimo se Cirkus prvenstvu i najnesposobnojoj upravi u istoriji FK Partizan

Partizanovi navijači nikad nisu bili navijači svetskih zavera i tuđih dvorišta. Zato mi, kao jedan deo istih nismo ni reagovali do sad jer ukazivanjem na FSS krađe i ”spoljnog neprijatelja” akcenat ne bi bio na najnesposobnijoj upravi verovatno u istoriji FK Partizan. Tim renomea Partizana se trenutno nalazi na ČETVRTOM mestu sa bodom više od Mladosti iz Lučana. Nema sumnje da Zvezda trenutno ima bolji tim i da je prvenstvo regularno, Partizan bi gotovo sigurno bio iza nje. Možda i iza Radničkog iz Niša.

Ali ovaj nivo bahaćenja, fingiranja i nameštanja rezultata, da Radnički bude drugi nije viđen još od Arkanovog Obilića.

Partizan kao klub neće biti krpetina i ničija zakrpa. Klub koji je igrao finale Kupa šampiona, prvu utakmicu u istoriji Kupa šampiona i osvojio toliko trofeja je tretiran kao strano telo u sopstvenom prvenstvu. Od strane sudija, sudijske organizacije,medija i celokupne fudbalske javnosti.

Razumemo da je svima lako iživljavati se nad ovakvim Partizanom, do krvi zavađenom klubu, gde ratuju dve frakcije navijača i postoji treća, gde oko funkcija već godinama ratuju razne Vazure, Nediči i Ostoje. Zavadi pa vladaj je uvek bila najbolja taktika onom ko drugom želi zlo.

Ovaj ranjeni Partizan ne zaslužuje sve ovo što mu se dešava. Ako prećutimo ovu krađu i iživljavanje, sledeće prvenstvo i naredni period će biti još gori, a FSS još bahatiji u svojoj krađi i fingiranju prvenstva.

Pozivamo sve navijače Partizana sa sve tri tribine, iz svih frakcija, one koji su uvek tu, one koji su sa pravom revoltirani pa ne idu, one koji su odavno od svega odustali, one koji ne dolaze jer se plaše za sebe i svoju decu, legende koje jesu legende i koje je Vučelić bez prava prozivao, sve one koji su bili protiv Reala, Porta, Olimpika, Šahtjora, Anderlehta, Njukasla kada nam je bilo najlepše da ispoštuju svoj voljeni klub i kada nam je najteže.

Pozivamo vas da ispunite jug, istok i zapad u nedelju protiv Napretka u 16h i da kažete šta mislite o upravi i FSS-u. Pozivamo sve iskrene Partizanove navijače da u nedelju stave sve drugo na stranu i fokusiraju se na Partizan i da i oni pozovu sve iskrene Grobare – navodi se u saopštenju koje su potpisali GTR i Grupa JNA.

PODIJELI