Hajduk se takmičarskim utakmicama vraća 22. januara Dalmatinskim derbijem protiv Šibenika na Poljudu. Na službenoj stranici splitskog kluba objavljeno je da će prodaja ulaznica za utakmicu započeti u ponedjeljak 16. januara, a novitet u odnosu na prošlu godinu je da će ulaznice moći kupiti isključivo članovi tog kluba.

Hajduk je i lani članovima davao prednost prilikom kupovine ulaznica, ali bi one na sami dan utakmice bile puštene u slobodnu prodaju ako Poljud već nije bio rasprodan u ranijim danima. U par navrata Hajduk su već na europskim utakmicama i derbijima gledali samo članovi, ali ove sezone tako će biti u apsolutno svakoj domaćoj utakmici.

Hajduk je i prošle godine dao prioritet kupnji ulaznica za članove, no one bi bile puštene u  prodaju na dan utakmice ukoliko već nisu rasprodate u ranijem periodu.U par navrata Hajduk su već na europskim utakmicama i derbijima gledali samo članovi, ali ove sezone tako će biti u apsolutno svakoj domaćoj utakmici kojoj budu igrali. 

Hajduk je najgledaniji klub

Hajduk je već godinama uvjerljivo najpraćeniji i najgledaniji hrvatski klub. Od 10 najgledanijih HNL utakmica ove sezone u svima je igrao Hajduk, a Poljud u prvenstvenim utakmicama u prosjeku posjećuje više od 16 hiljada navijača, što je brojka koju klub nije imao od kraja osamdesetih godina.