PHOTO: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Splitski bili imaju 100 hiljada članova! Splitski klub je tako drugu godinu u nizu prošao tu magičnu brojku. Prošle godine Hajduk je imao više od 105.000 članova, čime se rijetki klubovi na svijetu mogu podičiti, a ako se navijači nastave učlanjivati u ovakvom ritmu, brzo će biti ugrožen i taj rekord.

Naime, ove godine Hajduk je nakon samo 13 dana prikupio 50 hiljada članova, a početkom marta taj broj je već dvostruko veći i Bijeli su tako u samom svjetskom vrhu što se tiče klubova ustrojenih prema članskom modelu.

“Već 113 godina ime HAJDUK s ponosom u srcu nose ljudi koji slijede temeljne vrijednosti iza tog imena: junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome i zaštita slabome. Članska iskaznica sredstvo je identifikacije takvih ljudi, a po drugi put u povijesti Kluba došli smo do brojke od 100 tisuća članova, ovaj put u rekordnom vremenu! Jedinstvena hajdučka obitelj s ponosom nosi svoje simbole i brani svoje boje, vođena idealima i čistim srcem punim beskonačne ljubavi zapisane u genima”, rekli su iz Hajduka.

PODIJELI