Prošli tjedan za članove Hajduka prošao je u znaku rekordno brzog učlanjivanja tisuća navijača, pa ne čudi što je brojka učlanjenih već danas prešla 10 tisuća članova. U prvih 20 dana ove godine učlanjeno je nikad više navijača otkada je članstva u Hajduku, a ono seže u daleku 1911. godinu, piše nacional.hr

Iako su akcije učlanjivanja privremeno pale u drugi plan zbog sudjelovanja u pomaganju stradalima u područjima pogođenim potresom, navijači su pripadnost iskazali u velikim brojevima.

– “U usporedbi s prošlim godinama početak je učlanjivanja nikad bolji. Prosječno se u danu učlani 500 navijača, što je odličan i dosad neviđen pokazatelj pripadnosti Hajduku”, kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić, dodavši da su u pripremi brojne terenske akcije u Splitu te diljem Hrvatske i svijeta.

Pored toga, za sve navijače koji se učlane među prvih 11 000 pripremaju se i iznenađenja.

– “Prvih 11 tisuća učlanjenih ulazi u „bubanj”, a kada dođemo do okrugle brojke, jednog ćemo sretnika izvući i razveseliti dvjema ulaznicama za prvi idući nastup Hajduka na Poljudu. U ovim vremenima kada gledatelji ne smiju na stadion, ovo će biti zasigurno jedinstvena nagrada i zahvala Hajduka svojim članovima”, kazao je Prkić.

Sigurno je da će ovim tempom do Hajdukova 110. rođendana još veći broj navijača iskazati svoju pripadnost i tako Bijelima čestitati rođendan na najbolji mogući način što možete učiniti na https://nashajduk.hr/clanstvo/.

PODIJELI