Na četvrtom meču finalne serije za prvaka Grčke između Olympiacosa i Panathinaikosa, utakmica je prekinuta 2 minute i 42 sekunde prije kraja treće četvrtine.

Na semaforu je rezultat glasio 35:63 za gostujući Olympiacos kada su navijači Zelenih počeli da divljaju i ruše sve pred sobom.

Prvo su laserima zasuli igrače i tako ih onemogućavali u igri, a onda su počeli na parket bacati razne predmete. Slijedilo je utrčavanje u teren njih nekolicine koji su nosili upaljene baklje. Suci su na to prekinuli meč i poslali igrače oba kluba u svlačionicu. Olympiacosov trener Giorgos Bartzokas je provocirao ionako poludjele huligane PAO-a tako što im je izlazeći s terena slao poljupce.

Navijači Panathinaikosa su odma odgovorili i se pokušali probiti na teren i napasti goste, ali u tome su ih jedva spriječili policijski specijalci. No, bili su nemoćni u tome da zaustave divljanje huligana koji su bacanjem baklji i razbijanjem devastirali poznatu dvoranu OAKA.

Nezadovoljni rezultatom huligani su devastirali čuvenu dvoranu OAKA i sluteći po snimcima i fotografijama šteta je ogromna.