Zbog upotrebe pirotehnike i bacanja baklji na tribinu ispod te teren na utakmici Milan – Rijeka, krovna europska nogometna organizacija Rijeku je kaznila s 40 tisuća eura te zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za ogled u Ateni protiv AEK-a.

Samo dan nakon velike pobjede na Prateru nad Austrijom, na Rujevicu je pristigla kazna iz UEFA-e kao podsjetnik na događaje od prije tri tjedna. Ali ne one na travnjaku, već na tribinama San Sira za vrijeme sraza između Milana i Rijeke.

Zbog upotrebe pirotehnike i bacanja baklji na tribinu ispod te teren, krovna europska nogometna organizacija Rijeku je kaznila s 40 tisuća eura te zabranom prodaje ulaznica za slijedeću gostujuću utakmicu. Pojednostavljeno, navijači Rijeke neće moći priosustvovati ogledu 5. kola skupine D u kojem će momčad Matjaža Keka 23. studenog gostovati u Ateni kod AEK-a.

Sudeći po sinoćnjim događajima na južnoj tribini stadiona Ernst Happel i novoj pirotehničkoj izvedbi, u riječkom prvoligašu mogu očekivati uskoro novu “čestitku”, javlja Radio Rijeka.

(fiuman.hr)

 

PODIJELI