Splitski Hajduk u subotu protiv ekipe Istre može osigurati Europu kolo prije kraja prvenstva, a to će morati napraviti bez podrške navijača na Poljudu,

Iz krovne kuće hrvatskog fudbala stigla je kazna za Hajduk zatvaranjem Poljuda protiv Puljana zbog izgreda na Jadranskom derbiju koji je u sklopu 30. kola odigran na Poljudu.

Najvatreniji navijači Hajduka ponovno su odlučili pokazati da ih ni zabrane neće spriječiti da navijaju za voljeni klub. Iako ne mogu na stadion, cijeli grad će gorjeti za vrijeme utakmice. Sat vremena prije utakmice navijači će se skupiti na Lovrincu i u karuselu krenuti prema Klubu navijača.

“Kao što znate, ovu nedjelju na utakmici Hajduk – Istra, s početkom odigravanja u 16:30, na kojoj na žalost ne možemo prisustvovati zbog kazne praznih tribina poljudskog stadiona. Zato Vas pozivamo sve da se u nedjelju nađemo na velikom parkingu na Lovrincu u 15:30h, odakle ćemo svi zajedno u karuselu napraviti đir po gradu, uz zvukove sirena, barjake i pjesmu, pokazati svima dišpet i prkos prema zabranama i našu ljubav prema Hajduku.

Iza karusela organiziramo druženje i gledanje utakmice u Klubu navijača. Pokažimo svima da nas zabrane čine još jačima, i napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir!

Nemir i strast, Torcida Split”, obavijestila je Torcida putem Facebooka.

PODIJELI