Sinoć se u Hrasnici dogodio pokušaj silovanja, kada je za sada nepoznati mladić napao devojku koja je uspela da ga poprska sprejom i vriskom dozove mladića koji je u tom trenutku prolazio nedaleko od njih. Reč je o Arminu Žugi koji je nakon što je čuo vrisak uplašene devojke hrabro potrčao ka napadaču, sustigao i oborio ga. Ubrzo su pristigli i Arminovi prijatelji koji nisu dozvolili napadaču da se pomeri sve do dolaska policije koje je osumnjičenog privela.

– Čuo sam vrisku i vidio momka kako bježi. Krenuo sam za njim i nekoliko zgrada dalje sam ga uhvatio. Ubrzo su stigli i moj prijatelj i ostali. Čuvali smo ga dok nije došla policija. Nisam znao o čemu se radi, pomislio sam da je nešto ukrao – ispričao nam je Žuga.

Na našu konstataciju da je sve manje onih koji bi bez pitanja odmah pritekli ljudima u nevolji, Žuga nam je skromno odgovorio:

– Mahalsko sam dijete, tako su nas učili. Niko ne vrišti bez razloga – kazao nam je ovaj hrabri mladić, inače strastveni navijač Željezničara.

Ovo je još jedan od herojkih poteza navijača i nadamo se da će i sada svi mediji izvestiti o ovome kao što izveste kada navijači urade nesto negativno…

PODIJELI