Ljubav navijača prema svom klubu najčešće je neopisiva. Jednostavno, u svemu tome granice ne postoje, ali je fanatičan pristalica Flamenga uspio iznenaditi javnost i zapaliti društvene mreže.

Mauricio dos Anjos iz Santa Catarine vatreni je navijač brazilskog velikana. Toliko vatren da je odlučio preko gornjeg dijela tijela s obje strane tetovirati dres svog kluba iz Rio de Janeira!

Nakon punih godinu dana, 32 termina i 90 sati rada tetovaža je završena, a Anjos je do kraja života dobio dres Flamenga na vlastitoj koži, s brojem 10 na leđima.

Tamos juntos aqui e tudo pela nação rubru_negra aqui e tudo nosso nada deles Vamos seguir nosso vice presidente Maurício Gomes de Matos @flamengomgm e o rubru_negro com seu manto sagrado na pele @mauricio.flamengo Apoiadores no Instagram ⤵ @flamengo122anos @flaboutique @anjinhodoflamengo @nrnmetropolitano @_flausa @espacorubronegro @flamengoarte @flamengoforte @matts_1981 @rrn_oficial @paparazzorn @fla_r.a.p @colunadoflamengo @flamengo @fla_naticos @carabao.sul @coutogeferson_fla @mengao_news  @josecaricaturas @rndestacruz @verdadevermelhoepreto @adidasbrasil @carabaoenergybrasil @timbrasil @mrvengenharia @jeepdobrasil @guaravitaoficial @carabaobr @18kflamengo @urubuzadasc  @rrn_oficial @ubz_sp @lima_claudionor

Objavu dijeli José Mauricio dos anjos (@mauricio.flamengo)

Jedni ga na internetu nazivaju hrabrim, a drugi ludim. No ono što je želio, to je i učinio, a nedavno su njegov potez odlučile pozdraviti legende Flamenga Zico i Andrade, koje su poklonile dresove nevjerojatnom sunarodnjaku.

“Moja tetovaža je zaslužna što sam konačno upoznao legendu kakva je Zico. Zagrlio me poput oca i u trenutku su mi oči bile pune suza, a srce udaralo jako brzo. Ponosan sam što sam te upoznao”, napisao je Anjos na Instagramu.

Zico je igrao za Flamengo od 1985. do 1989, a Andrade puno više, od 1974. do 1988. godine, a vodio ga je i kao trener 2004., 2005. i u sezoni 2009./10.

Kako bilo, Anjosu više doista ne treba pravi dres. Ima ga na sebi, a i uštedjet će.

PODIJELI