NNK Hrvatski Orlovi (Croatian Eagles Soccer Club) iz Milwaukeeja, najstariji je nogometni klub u Sjevernoj Americi. Osnovan je 1922. godine.

Hrvatska emigracija diljem slobodnog svijeta je putem osnivanja udruga, kulturnih, sportskih, političkih, iskazivala želju za njegovanjem svog identiteta pa tako ni Orlovi iz Milwaukeeja nisu bili iznimka. Orlovi su, prema jednoj priči, zapravo trebali biti Hrvatski Sokolovi, no ime je pogrešno prevedeno na engleski jezik. Prema drugoj priči, osnivači su bili toliko sretni što su živjeli u SAD-u da su simbol države inkorporirali u ime kluba. Prvi predsjednik kluba bio je velečasni Charles Jesih.

1930-ih i 40-ih godina Orlovi su osvajali prvenstva u više navrata. Tijekom Drugog svjetskog rata, čak 23 igrača iz kluba služila su u američkoj vojsci. Nakon rata, kupljeno je zemljište u Franklinu koje je postalo Croatian Park i dom ovog kluba od 1956. se nalazi ondje.

Danas Hrvatski Orlovi okupljaju oko 550 djece u čak 40 ženskih u muških mladih ekipa. U klubu su ponosni što je preko 400 obitelji članovi kluba. Croatian Eagles Youth Tournament privlači gotovo 2000 djece. Mnogi bivši igrači postali su sveučilišni i profesionalni igrači.