Nocas oko ponoci doslo do upada 10 do 15 maskiranih muskaraca u jedan od klubova u Beton hali. Napadaci su uleteli u klub sa bejzbol palicama i napali obezbedjenje, a zatim i ostale goste , u tom trenutku je bilo izmedju 150 i 200 gostiju u klubu. Pojedini gosti spas su potrazili ispod stolova dok su neki od njih iskakali kroz prozor. Desetak osoba je lakse povredjeno tokom napada dok je jedna osoba pretrpela teske telesne povrede.

Prema rečima očevidaca koji su se zatekli u klubu u trenutku upada mladića, gosti su se u begu od napadača posakrivali ispod stolova, a bilo je i onih koji su spasavali “živu glavu” iskakanjem sa prozora.

– Bacali su sve sa stolova, lomili sve što im je palo pod ruku… Goste koji nisu uspeli da se sklone udarali su palicama… Krvi je bilo na sve strane. Sve se odigralo munjevito: uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli – ispričao je jedan od očevidaca sukoba traumatična dešavanja iz Beton Hale.

 

Prema pisanju pojedinih medija za napad na klub je odgovorna jedna frakcija navijaca Partizana koja je u sukobu sa najjacom grupom na “jugu” , a momci iz druge frakcije su zaduzeni za obezbedjivanje klubova u Beton hali. Ovo je jos jedan u nizu incidenata koji se pripisuje zaracenim frakcijama sportskog drustva Partizan.

PODIJELI