Kako nas portal saznaje nocas je doslo do novog okrsaja navijaca Crvene Zvezde i Partizana u Novim Banovcima i u tom sukobu je nekoliko lica tesko povredjeno, a jedno lice ima povrede opasne po zivot i njegovo stanje je alarmantno. Sukob su ponovo izazvali navijacki grafiti.

Epilog još jednog obračuna huligana na ulicama je jedan teže povređeni maloletnik koji je u toku večeri primljen na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra, gde je operisan, i lekari se bore za njegov život.

Prema informacijama našeg portala, u tuči koja je navodno bila dogovorena zbog šaranja grafita, sa obe strane je učestovalo tridesetak mladića, u sukobu su korišćene motke, baklje i razni tvrdi predmeti. Okršaj huligana trajao je nekoliko minuta, bio je žestok, i uznemirio je žitelje mirnog mesta kraj Dunava.

Policija je do sad uhapsila vise od 10 osumnjicenih za ucesce u ovom incidentu.

Ovo je jos jedan u nizu sukoba pripadnika dveju grupa, da Vas potsetimo nedavno je jos jedan mladi zivot ugasen u navijackom obracunu u Bijeljini kada je mucki ubijen pripadnik grupe Grobari Republika Srpska Aleksandar Pantic dok jos uvek nije razjasnjeno ubistvo Demira Jukica koji je ubijen u obracunu na Novom Beogradu pre vise od godinu dana.