Zastava Gang Evil je pripadala ekipi Hordi Zla koja je dolazila iz sarajevskog naselja Malta i ona je krajem 80-ih i pocetkom 90-ih bila jedna od udarnih ekipa bordo ekipe.

Zastava koja je ispratila gotovo sve utakmice Sarajeva kako kuci tako i u gostima je nepravedno zbog nemara i nezainteresovanosti clanova ostavljena da prezimi u jednom sarajevskom podrumu gde je usled vlage ostecena pa su pojednina slova morala da se menjaju, platno od kojeg je izradjena zastava je bilo vrhunskog kvaliteta pa je zastava ipak uspela da ostane u zivotu.

Zastava je nakon toga pocela redovno da se nosi na tekme , medjutim u tom trenutku pocinje onaj nesretni rat i zastava ponovo biva zanemarena ovaj put sa razlogom. Ostavljena u jednom stanu koji zahvata pozar ali zastava nije izgorela, slova na zastavi bivaju ostecena i postaju crna ali zastava ostaje u zivotu.

Posle zavrsetka rata zastava se pojavljuje na tekmi u Travniku 1997. godine pa na derbiju na Grbavici gde su je pojedinci iz nase grupe bukvalno ostavili na ogradi i otisli, o ovim ljudima ne treba trositi reci jer samo ovaj potez dosta govori o njima. Manijaci uzimaju zastavu i kasnije je pokazuju kao trofej, ne krivimo ih zbog toga jer bi to svako uradio. Veca je krivica ljudi koji su ostavili laku lovinu na ogradi…

Kasnije je uradjena jos jedna zastava sa ovim nazivom ali ona prva je jednostavno zacetnica svega i ostaje veliki zal za njenim gubitkom…