Setalicu Juzni Front smo uradili par dana pre derbija i samo smo nas trojica znali za to plus tip iz jednog drugog grada koji je uradio aplikaciju grba Juznog Fronta.

Clan foruma i ja smo preuzeli vec sasivenu belu osnovu setalice a onda smo otisli na DIF kod nas u kraju da je rasirimo i proverimo da li je sve u redu.

Kako smo se mi namucili da je sami kontrolisemo po onom uvek prisutnom vetru gore, letela je na sve strane a plus sto su svi koji bi prosli zastajali da vide sta je u pitanju, da li smo mi ili komsije ali bi pogledali i pitali sta je, L..i bi samo rekao ma pravimo padobrane!

Nekako smo to uspeli da spakujemo u moja kola i odemo u jedan drugi grad da se to sve zavrsi.

Kao sto i sami vidite ispalo je perfektno i lepo i na samom stadionu.
Nadovezacu se za istu setalicu i jednu drugu utakmicu par godina kasnije.
Bila se ostetila i pocepala pa smo smisljali sta da radimo sa njom. Setili smo se jednog simpatizera Partizana a direktora jedne OS u kraju koji nam je izasao u susret i dao veliku salu da to lepo na toplom i suvom popravljamo.

Tu se skupila bas super ekipa i uz zezanje smo to sve do ponoci zavrsili.
Posto sam ja stanovao solo i najblize skoli mi smo prebacivali setalicu kod mene u stan, bila je jesen a vece pre utakmice sa Slavijom iz Praga, javlja nam se drugar a moj brat da je stigao sa puta i da je doneo kljice zelembace (upalili ih u sredini dole a izaslo i u nekom casopisu u delu o navijacima)-opste odusevljenje!


Ali, mozda cu biti neskroman ali sam tada sjajno izgledao i bio popularan kod komsinica-do tada!
Kulirale one ispred zgrade a idemo Sara i ja prvi a iza nas 50 mladjih i nose setalicu, korteo kroz brdo kao da smo na utakmicu krenuli! Gledaju one, momci do 20 godina nose setalicu sve crno belo, a nas dvojica ispred njih jos ih pita legenda hocete sa nama sutra?!

Kao sto se vidi na fotkama na stadionu je sve bilo sjajno osim rezultata ali koga to jos od nas interesuje, mi smo svoju utakmicu dobili!

PODIJELI