U sezoni 02/03 Napredak je gostovao u Zajecaru, iako je ovo jedno od blizih navijackih  gostovanja u drugoj ligi Srbije put Zajecara odlazi samo 9 pripadnika navijacke grupe    momaka momaka iJakuza iz Krusevca i to  3 Vinjaka Boys-a, 5 Mentola Boys-a i jedan momak iz Grstaka i nose 5 zastava sa sobom…

Posto gostovanje nije bilo najavljeno i navijaci Napredka ulaze zajedno sa domacom publikom na zapadnu tribinu nasuprot domacih navijaca Otrova. Tokom prvog poluvremena dolazi do nekoliko incidenta na terenu zbog loseg sudjenja, sudija je nekoliko puta napadan , a sukob je eskalirao i na tribinama gde se malobrojna grupa Krusevljana sukobljava sa domacom publikom. Tucu na zapadnoj tribini prekida policija koja hapsi Jakuze i odvodi ih u policijsku stanicu, tokom hapsenja samo krusevljani uspevaju samo jednu zastavu da skunu dok ostale ostaju na stadionu sto koriste navijaci Timoka, nekolicina njih prelecu preko terene i skidaju zastave najjacih podgrupa Jakuza. Zastave prikazuju na ogradi i kasnije ih pale isped stadiona.

 

 

 

Nakon nekoliko sati od hapsenja Jakuze bivaju pustene iz pritvora i u potrazi za zastavama upadaju u kafic u centru Zajecara gde su domaci navijaci slavili pobedu i ukradene trofeje.

9 momaka iz Krusevca upada u kafic u kojem je u tom trenutku bilo oko 15 navijaca Timoka i zapocinje makljazu u kojoj je demoliran ceo kafic, a 15-ak navijaca Timoka bukvalno najureno iz centra grada.

Medjutim zal za izgubljenim zastavama i dan, danas ostaje medju Jakuzama…