PHOTO: Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda započinje novu sezonu s velikim ambicijama, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi, gdje su već najavili svoju namjeru borbe za šampionski trofej. Sastav tima je već formiran, ali postoje i razne spekulacije o potencijalnom dodatnom igraču na poziciji beka dvojke koji će upotpuniti roster vođen trenerom Duškom Ivanovićem.

Značajna promjena za Crvenu zvezdu u ovoj sezoni je i preseljenje u novu dvoranu gdje će igrati svoje utakmice. Ranije su svoje domaćinstvo imali u čuvenoj dvorani Pionir, no crveno-beli su se odlučili vratiti u Beogradsku arenu, što će im omogućiti da privuku znatno veći broj gledatelja, čak do tri puta više.

Ovaj potez je izazvao povećano interesovanje za ulaznice, koje su brzo nestale s tržišta. Početkom septembra, Crvena zvezda je počela prodavati sezonske ulaznice, a prema informacijama koje kruže, gotovo sve planirane sezonske ulaznice su već rasprodane!

U proteklih 14 dana, klub je prodao otprilike 9.000 sezonskih ulaznica, što znači da je ostalo još oko 2.000 ulaznica za prodaju. Ovaj broj će biti ograničen zbog činjenice da će klub morati igrati neke od svojih utakmica u dvorani Pionir, kao i zbog dostupnosti određenog broja dnevnih ulaznica za svaku utakmicu.

Ova vijest također ističe da će Crvena zvezda u narednoj sezoni uživati u velikoj podršci svojih navijača na domaćem terenu, što će činiti svako gostovanje u Beogradu, zajedno s Partizanom, izuzetno privlačnim i važnim događajem.

PODIJELI